null

Dobrodošli na naš novi sajt !

Preduzeće Ugled d.o.o. Gradiška, na tržištu BiH postoji već 25 godina, prepoznatljivo je po prodaji vodomaterijala i sanitarija. U svojoj ponudi nudi renomirane domaće i svjetske brendove. Osnovna vodilja u poslovanju je kvalitet i garancija naših proizvoda i obezbijeđena servisna mreža.

Sa našim dugogodišnjim partnerima omogućili smo najkvalitetniju opremu za Vaše kupatilo. Tu smo uz Vas od samog početka sa svim vrstama cijevi za vodu, ventila, filtera, nosača, produžetaka i svega što Vam još može zatrebati za prvu fazu. Nakon toga slijedi druga faza i odabir WC šolje, tuš kabine, umivaonika, ormarića kao i ogledala. Sve ovo možete da pronadjete na jednom mjestu. Tu smo da Vam pomognemo i olakšamo čitav proces.

Neke od naših partnera možete pronaći u nastavku teksta.

Hansgrohe | Njemački kvalitet

U našoj ponudi moćete pronaći baterije/česme njemačkog kvaliteta Hansgrohe. Ove baterije/česme predstavlja najviši standard u svijetu kupatila i kuhinja pružajući nevjerovatan spoj dizajna i kvaliteta. Od modernih tuševa, baterija za kuhinju i kupatilo do nevjerovatno izdrživih crijeva i pametnih uredjaja sve možete pronaći u našoj ponudi.

“Experience the beauty of water.”

Tesy

TESY-a je posvećen da svojim kupcima pruži više. Vode se sa time da je toplota glavni faktor u čovjekovom životu. TESY svoje dugogodišnje iskustvo, inovacije i žar fokusira na nuđenje raznih riješenja za grijanje i toplu vodu. Kompanija je osnovana 1990 godine. Isto kao i mi danas se na tržištu nalaze čak 30 godina. Vrhunski električni bojleri i konvektori sa maksimalnom oznakom za energetsku efikasnost su zaštitni znak kompanije TESY.

Iz tog razloga firma Ugled d.o.o. je ovlašteni serviser i dobavljač.

“We set our hearts and minds on bringing warmth into your life.”

Geberit

Predstavljaju dobro poznatu Švicarsku grupaciju čiji kvalitet i reputacija na tržištu govore sami za sebe. Njihova ponuda uključuje sanitarne sisteme, cijevne sisteme, keramiku za kupatila te kupatilski namještaj. Samo Neki od njihovih proizvoda koji su u širokoj upotrebi u modernoj gradnji su:

  • Ugradbeni Vodokotlici
  • Nečujne cijevi (Geberit Silent pro)
  • Krovno odvodnjavanje (Geberit Pluvia)
  • Tuš kade u ravnini poda (Geberit Setaplano)

“New possibilities for your bathroom.”

Hvala Vam što ste uz nas sve ove godine i veselimo se novim izazovima !

Ugled Logo

2023 UGLED d.o.o. All Rights Reserved.