Naše Objave

Pogledajte neke od naših objava i istraživanja.

Naučite kako da odčepite tuš kabinu i odvode u kupatilu pomoću ovih iznenađujućih predmeta za domaćinstvo!

Začepljeni odvodi su čest problem u mnogim domaćinstvima, posebno u kupatilu gde se kosa, sapun i drugi ostaci mogu akumulirati i uzrokovati blokade. Srećom, postoji nekoliko predmeta za domaćinstvo koji se mogu koristiti za odčepljivanje vaših odvoda bez potrebe za skupim vodoinstalaterskim uslugama. U ovom članku ćemo razgovarati o najboljim metodama za odčepljivanje odvoda pomoću predmeta za domaćinstvo koje bi svi mogli imati.

Dobrodošli na naš novi sajt !

Preduzeće Ugled d.o.o. Gradiška, na tržištu BiH postoji već 25 godina, prepoznatljivo je po prodaji vodomaterijala i sanitarija. U svojoj ponudi nudi renomirane domaće i svjetske brendove. Osnovna vodilja u poslovanju je kvalitet i garancija naših proizvoda i obezbijeđena servisna mreža.

Neprijatan miris u kupatilu ?

Volimo da o svom kupatilu razmišljamo kao o mestu nalik banji gde se opuštamo uz topli tuš i kupku. Ali to je nemoguće ako se u našem kupatilu osjeti neprijatan miris. Ovo su vam dva najčešća uzroka neprijatnog mirisa i šta možete da uradite kako bi riješili problem.

Kako smanjiti potrošnju vode ?

Procjene su da prosječan čovjek dnevno koristi oko 150 litara vode. To uključuje tuširanje, pranje zuba, puštanje vode iz vodokotlića, pranje veša i ostalih svakodnevnih kućnih poslova. Smanjivanjem potrošnje vode jedan je od najlakših načina da uštedite novac.

Kako popraviti slab pritisak Vašeg tuša?

Svima nam se desilo da jednostavno želimo da uživamo u kupanju, ili posle nekog boravka u prirodi ili fizičkog rada, da nam je potreban jak mlaz vode kako bismo se u potpunosti opustili i sprali prljavštinu sa sebe, a onda, kada upalimo vodu dešava se potpuno suprotno.

5 korisnih savjeta pri renoviranju kupatila

Pločice su napukle odavno, slavina kaplje već 3 godine a vlaga se baš odomaćila u vašem kupatilu gotovo je. Odlučili ste. Krećete u renoviranje kupatila. Dobro znamo da je veliki poduhvat u pitanju pa smo Vam spremili 5 korisnih savjeta kako da renoviranje prođe lako i bez stresa.

Nove ideje za staro kupatilo

Maštate o velikom i prostranom kupatilu ali kada ujutro otvorite vrata svog kupatila realnost je ipak tu. Samo par kvadrata raja i to je to. A šta kada biste dobili nekoliko ideja kako da taj mali prostor iskoristite najbolje moguće, da vam se učini da ste promijenili i stan a ne samo par stvari u kupatilu? Pokušajte - sa ovih par trikova.

Kako izabrati prave baterije za kupatilo?

Kvalitetna sanitarija je veoma bitan element koji doprinosi funkcionalnosti ali i modernom izgledu vašeg kupatila. Ponuda baterija za lavabo i samih umivaonika na tržištu je svakim danom sve veća pa je bitno da osim lijepog dizajna izaberemo i bateriju koja je izdržljiva i kvalitetna.

Kako izabrati najbolji kupatilski namještaj

Kako da znamo da je renoviranju ili opremanju kupatila došao kraj? Pa tako što ste došli do dijela gdje se postavlja kupatilski namještaj - pod uslovom, narvano, da ste ga već ranije izabrali.

3 Efikasna rješenja za grijanje u kupatilu

Poznat vam je onaj trenutak kada treba da se istuširate a u kupatilu hladnooo...zaista neugodan osjećaj, zar ne? Pločice su same od sebe hladan materijal ali dodatna hladnoća jer u kupatilu nema adekvatnog grijanja čini da se ugodnost i najljepšeg kupatila zaboravi u milisekundi.

Kako da fuge ponovo zasijaju kao nove?

Primjetili ste tamne fleke na fugama i buđ u kupatilu? Ne brinite, niste jedini. Usljed kombinacije vlage i toplote, kupatilo je idealno mjesto za pojavu buđi koja ne samo da estetski narušava izgled vašeg kupatila već je opasna i po zdravlje ukućana.

Šta treba da znamo pri kupovini bojlera?

Krenuli ste da se istuširate, puštate vodu, čekate toplu i čekate i čekate i ništa.. Tople vode nema, a bojler je bio upaljen? Jasno vam je, došlo je vrijeme za zamjenu bojlera.

Kako znati koja je tuš kabina baš za vas?

Da li i vi jedva čekate da stanete pod tuš i bar malo zaboravite na vrelinu dana? Voda zaista ima blagotvorna dejstva na ljudski organizam i dobro je znati to i iskoristiti.

Izbjegnite greške pri kupovini wc šolje

Bilo da renovirate cijelo kupatilo ili samo mijenjate wc šolju, znamo da izbor pravih sanitarija uveliko utiče na kvalitetu naše svakodnevnice i života uopšte.

Ugled Logo

2023 UGLED d.o.o. All Rights Reserved.